UFC

Volkanovski će biti zamjenski borac u slučaju da nešto pođe po zlu između Oliveire i Makhacheva

Alexander Volkanovski

 James Gilbert/Getty images/Profimedia
Čak i u slučaju neke nepredvidive situacije, čeka nas spektakl

Idućega mjeseca čeka nas spektakulatni UFC 280 event kojeg predvodi borba za upražnjenu titulu lake kategorije između Islama Makhacheva i Charlesa Oliveire. Također, gledat ćemo još mnoštvo zanimljivih mečeva tako da ne sumnjamo kako će ova priredba biti jedna od najboljih ove godine.

Prošlog je vikenda UFC 279 bio u problemima nakon što je Khamzat Chimaev debelo pao vagu dan prije meča te je UFC morao preslagivati ‘card‘ tako što je izmiješao parove i na kraju uspješno spasio event.

Kada je u pitanju UFC 280, čelnici tu ništa ne žele prepuštati slučaju, barem kada je u pitanju ‘main event‘. Naime, predsjednik Dana White otkrio je tko će biti zamjenski borac u slučaju da netko bude spriječen nastupiti te večeri, a radi se o prvaku perolake kategorije Alexanderu Volkanovskom!

Volkanovski je već nakon posljednje obrane titule protiv Maxa Hollowayja otkrio kako je njegov sljedeći potez vjerojatno dizanje kategorije i napad na pojas u lakoj. Prema mišljenjima mnogih, Volkanovski više nema što dokazivati u svojoj matičnoj kategoriji te da je napad na pojas u lakoj vjerojatno najlogičniji potez koji u ovom trenutku može napraviti.

Borba Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva je vrlo vjerojatno najiščekivaniji meč ove godine tako da uistinu nije za očekivati da nešto pođe po zlu. Pogotovo ako uzmemo u obzir koliki je ulog, vjerujemo kako će borci profesionalno odraditi svoj dio posla.

Kako bilo, u svakom slučaju je lijepo znati da ćemo gledati spektakularan meč čak i ako se dogodi neka nepredviđena situacija, iako se svi nadamo da neće.

Linker
14. svibanj 2024 19:46