UFC

Vraća se Nunes: Ovog puta u novoj kategoriji traži povratak pobjedama

Amanda i Nina Nunes

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Nina Nunes nakon više od godinu dana pauze ponovno ulazi u Octagon

Nina Nunes (10-7) odlučila je promijeniti neke stvari u svojoj karijeri povodom nadolazaće borbe. Naime, kako prenosi ESPN, Nina prelazi iz slamka kategorije u muha kategoriju. Sljedeću borbu bi trebala odraditi u novoj kategoriji te bi se trebala suočiti s Cynthiom Calvillo, a borba bi se trebala održati početkom srpnja na još uvijek nepoznatoj lokaciji.

Nina je poražena u svoje dvije trenutno posljednje borbe, od kojih je u prvoj poražena jednoglasnom sudačkom odlukom od strane Tatiane Suarez, a u drugoj ju je Mackenzie Dern pobijedila polugom na ruku. Između tih borbi Nina je zatrudnjela i rodila kćer supruzi Amandi. Prije toga je bila u dobrom nizu od četiri pobjede.

Njena protivnica, Cynthia Calvillo je trenutno također u jako lošem nizu, sa samo jednom pobjedom u zadnjih 5 borbi. Calvillo je nekad bila u puno boljoj formi te je ostvarila pobjede nad Joannom Wood, Cortney Casey i Jessicom Eye. Nakon toga slijedi serija pada na vagi, mijenjanja kategorija, da bi se na kraju ipak našla u muha kategoriji.

Cynthia Calvillo je trenutno u nizu poraza od Katlyn Chookagian, Jessice Andrade i Andree Lee. Hoće li se Calvillo oporaviti od takvog niza i vratiti se pobjedama, vidjet ćemo u srpnju.

Linker
06. svibanj 2024 18:10