UFC

White analizirao teškaški okršaj: 'Kad pogleda snimku, Harris će vidjeti da je tu pogriješio'

Dana White
 Screenshot (YouTube, UFC)
I predsjednik UFC-a Dana White jedan je od onih koji smatraju da je samo pojavljivanje u Octagonu već bila jedna velika pobjeda za Walta Harrisa koji je nastupio po prvi puta otkako je prošle jeseni oteta i ubijena njegova pokćerka Aniah Blanchard.

"Još sam vam prije nekoliko dana rekao - pobjeda, poraz ili neodlučeni ishod, samim time što je ovdje ovo je pobjeda za njega", rekao je predsjednik UFC-a za MMA Junkie u svom komentaru na najnoviji nastup Walta Harrisa.

'The Big Ticket' je u noći sa subote na nedjelju doživio prvi poraz još od studenog 2017. godine, a ovoga je puta u glavnoj borbi UFC-ovog eventa u Jacksonvilleu od njega bio bolji iskusni Alistair Overeem.

Iako je Harris dominirao na samom početku borbe, Overeem je stvari preokrenuo te stigao do prekida u drugoj rundi. Ako pitate Whitea, on će vam reći da se Harris vjerojatno previše istrošio u svom pokušaju da nokautira legendarnog nizozemskog udarača.

"Tko zna što je sve prolazilo kroz njegovo tijelo i glavu... Doveo je Overeema u probleme, ali mislim da će jednom kad pogleda snimku shvatiti da je pretjerao u reakciji i da je trebao usporiti te pomno izabrati svoje udarce. Ovo je jedno iskustvo iz kojeg će naučiti. Bila je to njegova povratnička borba i u budućnosti će biti bolji", izjavio je White koji je odmah nakon borbe u 'backstageu' porazgovarao s teškašem iz Alabame.

"Osjeća se upravo onako kako biste i očekivali. Vjerojatno će mu trebati sat vremena da se malo smiri i prođe kroz sve što se dogodilo, a kada pogleda snimku borbe znat će koje je sve pogreške u njoj napravio", zaključio je predsjednik UFC-a nakon priredbe u VyStar Veterans Memorial Areni.

Linker
18. svibanj 2024 09:36