UFC

Whittaker ne želi ponovno dogovarati borbu s Costom: ‘Dvaput me već izigrao‘

 Robert Whittaker

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Rekao da ne želi više trošiti novac na kampove koji će propasti jer se on odlučio u zadnji tren povući

Robert Whittaker je propisno ‘‘izvisio‘‘ netom prije UFC 284 priredbe u Perthu, u Australiji. Borba protiv Paula Coste je bila dogovorena, no nikakav ugovor borci nisu potpisali te je Costa od borbe odustao nakon što mu je odbijen zahtjev za boljim ugovorom i više novca.

Costa je na kraju dobio što je tražio, ali dosta nakon propale borbe protiv Whittakera. Jučer je Helwani u ‘‘The MMA Houru‘‘ pitao Whittakera je li još uvijek zainteresiran za borbu protiv Coste, a odgovor je nakon svega i više nego očekivan:

‘‘Bio sam poprilično ljut na Costu kada je igrao te igrice. Mislim da si ti (Helwani) bio jedan od prvih koji je govorio da se on neće boriti, no ja sam odbijao priznati si to. Ja si nisam mogao reći da se on neće boriti jer bi me to promijenilo mentalno za kamp i trening. Pokušao sam dati najviše od sebe, ali propalo je‘‘, rekao je Whittaker.

‘‘Sad se više ne želim boriti s njim jer, stari, to je bio drugi put da smo se trebali boriti i opet se povukao, bacio je prljavštinu na sve to. Ja bih trebao raditi cijeli kamp, morao bih trošiti hrpu novca sve do trenutka kad se on povuče. To je bio drugi put da to radi, a ja želim borbu koja će se sigurno dogoditi‘‘, dodao je.

Na kraju se dotaknuo Chimaeva i rekao da nije fan boraca koji nisu rangirani i onda samo dobiju priliku protiv nekog iz vrha. Dakle, možemo zaključiti da se ne zna što je sljedeće za Whittakera te se ne zna koliko je izgledna trilogija s Adesanyom.

Linker
19. svibanj 2024 01:20