Fabjan: Živkovića čekaju teške batine, a na borbu sa Zorajom sam uvijek spreman!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 18.10.2013 08:17h Autor:

Miran Fabjan

Miran Fabjan protekla dva dana bio je prilično aktivan na društvenim mrežama koje je iskoristio kako bi se "obračunao" s Emilom Zorajom koji je otkazao nastup protiv njega na FFC-u 8 u Zagrebu, ali slovenski je borac svejedno u budućnosti spreman ući u ring s njim.

"Rocky", kako zovu Mirana u Sloveniji, potpuno je uvjeren u svoje slavlje u zagrebačkoj Areni i otkriva da njegovog protivnika čekaju "teške batine".

Kako napreduju pripreme? Često si u posljednje vrijeme imao problema s raznim ozljedama i nezgodama. Ovog puta sve prolazi u redu?

"Pripreme se završavaju, radimo na novoj taktici pošto su mi promijenili protivnika, ali sve će biti u redu, prilagodit ćemo se situaciji do borbe. Hvala Bogu ozljeda nema, tako da sam 100% fokusiran na pripreme."

Nije tajna da skidaš dosta kila za službeno vaganje. Kakva je situacija trenutno na tom polju i kakav je plan za skidanje kilaže?

"Kilaža je u redu, sad sam na 86 kilograma, tako da mogu do četvrtka skidati na 77 kila ako treba!"

Došlo je do promjene protivnika za tvoj meč. Kakvim ti se čini Stevan Živković?

"Stevan Živković je odličan kick boksač, ima moje maksimalno poštovanje, ali u ringu će od mene dobit samo teške udarce i veliku dozu agresije."

Živković je najavio da je bolji u svim područjima od tebe i uvjeren je u pobjedu. Jesi li očekivao da će se tako postaviti prema borbi?

"Normalno da je samouvjeren, on je željan teških borbi i velikih natjecanja s kojih uvijek uzima medalje, tako da je normalno da očekuje svoju pobjedu. Iskoristio bih ovu priliku i da zamolim FFC da mu ovaj put pripremi srebrnu medalju, tako je da uzme sa sobom nakon borbe u Srbiju. Želio bih da mu osim teških batina ostane i jedna lijepa uspomena na Mirana Fabjana i na FFC."

Nakon što je Zoraj otkazao nastup, palo je dosta teških izjava…

"Emil Zoraj je završena priča! Želim mu sve najbolje, sad je pred mojim očima samo Stevan Živković i ako Bog da, jednog dana FFC pojas!

Jesi li spreman u budućnosti odraditi svejedno borbu protiv Zoraja, ukoliko se negdje nekom prilikom pojavi mogućnost?

"Što se tiče odrađivanja borbe protiv Zoraja, ja sam uvijek na to spreman, može me pozvati bilo koji organizator. To je moj posao i ono u čemu uživam. Ja sam spreman ući sa svakim u ring do 77 i do 81 kilogram, pa čak i kategoriju više ako treba", rekao je Fabjan u razgovoru za Fight Site.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI