Golčić nakon teškog nokauta: Dobro sam, ali jako razočaran! (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 21.04.2013 10:02h Autor:

Christian Golčić

Christian Golčić bio je prema mnogima favorit u borbi protiv Tomislava Spahovića iz Bosne i Hercegovine na FFC-u 3 koji se u petak održao u Splitu, moglo se to vidjeti i prema prognozama fanova u našoj nagradnoj igri Gađaonica, gdje je većina vidjela upravo njega kao pobjednika.

No, pobjedu je ipak odnio Spahović koji ga je nokautirao brutalnom krošeom, a zatim i uputio još par nepotrebnih snažnih udaraca u parteru prije nego što je sudac uspio reagirati.

Golčić je još prije glavne borbe večeri između Jurkovića i Catinasa odvezen u bolnicu na pregled, a dobra vijest glasi da težih ozljeda i eventualnog loma od koje se strahovalo ipak nema.

"Fizički se osjećam dobro, ali sam iznimno razočaran svojim nastupom, Izgubio sam fokus i jednostavno sam naletio na njegov kroše. Bila je to moja velika greška koju je on uspio iskoristiti. U ovom trenutku nisam siguran kako ću dalje, moram dobro razmisliti i dogovoriti se sa svojim trenerima", izjavio je Christian za Fight Site.

Švedsko-hrvatski borac odmah u svlačionici se ispričao čelnom čovjeku FFC organizacije Orsatu Zovku na svojem lošem nastupu, a dogovor je da će ostati u kontaktu i možda Golčić na nekom od narednih evenata dobije ponovno priliku nastupiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI