Štrucl: Pobjedom nad Kujundžićem moram ispraviti svoju sramotu iz Opatije!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 08.04.2013 09:43h Autor:

Rok Štrucl

Rok Štrucl krajem veljače u Opatiji je doživio jedan od najtežih poraza u svojoj karijeri. No, sada mu se pružila odilčna prilika da sve to ispravi odličnim nastupom u Splitu na Final FIghtu 19. travnja, a protivnik mu je jedan od najperspektinijih hrvatskih K-1 teškaša Mladen Kujundžić.

Final Fight vraća se na scenu s velikim planovima, koliko za tvoju karijeru znači nastup u jednoj takvoj organizaciji koja za plan ima postati jedna od najboljih na svijetu kroz određeno razdoblje?

"Puno mi znači raditi meč za ovakvu organizaciju. Bila mi je to želja čim sam čuo najave o njihovim planovima i sada sam napokon dobio priliku boriti se na Final Fightu."

Možeš li nam reći nešto o svom protivniku?

"Mladen Kujundžić i ja se već poznajemo, borili smo se prije nešto malo više od godinu dana u Ljubljani. Radi se o vrlo izdržljivom i atraktivnom borcu, pa vjerujem da ćemo publici pružiti prilično zanimljivu borbu."

Kako napreduju pripreme i hoće li biti napravljena kakva posebna taktika za ovu borbu?

"Za taj meč mogu reći da sam spreman već danas. Trebao sam se boriti prošlog vikenda na SuperKombatu, ali ta borba je otpala, tako da ću sada samo održavati formu do 19. travnja i napravit ću sve što je potrebno da moja ruka bude dignuta nakon borbe"

Možeš li prognozirati ishod glavne borbe večeri između Igora Jurkovića i Raula Catinasa?

"Teško mi je reći tko će pobijediti, ali Igor mi je prijatelj i navijam za njega. Moram ipak reći da je Catinas iznimno opasan borac, jak udarač i nema nikakve sumnje da će publika uživati u toj borbi."

Koji meč se tebi osobno čini najzanimljivijim na Final Fightu 3?

"Nadam se da će gledatelji na kraju biti najzadovoljniji upravo borbom između mene i Mladena, ali vjerujem da je nastup Pretenija iznimno atraktivan, jer je ipak u Splitu domaćin, a i na K-1 World Grand Prixu se pokazao kao odličan borac u prestiž meču."

Postoje li već kakvi daljnji planovi za tvoju karijeru nakon nastupa na Final Fightu?

"Trenutno nemam ništa dogovoreno nakon Final Fighta, odradit ću borbu protiv Kujundžića i ispraviti loš dojam koji sam ostavio svojim nastupom na Opatija Fight Nightu 5 gdje sam odradio najlošiji meč u svojoj karijeri."

K-1 WGP Finale je iza nas, kakvi su tvoji osobni dojmovi eventa i na Cro Copove posljednje nastupe?

"Meni osobno je favorit bio Ben Edwards, ali je na kraju otpao iz turnira zbog jedne svoje ranije dogovorene borbe. Mislim da bi rasplet bio puno drukčiji da se on borio u Zagrebu, ali što se tiče Mirka, zaslužio je pobjedu. Protivnici nisu imali pravi odgovor na njegov stil. Bio sam na eventu, atmosfera je bila fenomenalna, nadam se da će biti još takvih evenata u našoj regiji."

"Nadam se da će me u Split doći bodriti u što većem broju moji fanovi iz Slovenije, a u kutu će mi biti trener Peter Pupovac i suborac Samo Petje. U Splitu sam se već borio dva puta i znam da publika u prijestolnici Dalmacije zna napraviti fantastičnu atmosferu, pa se nadam da će dvorana biti puna, imaju i više nego dovoljno razloga da je zaista napune."

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI