Zelg: Prvi put nastupam doma i ispadnem ovako šupljeglav!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 26.10.2013 10:45h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

"Ispao sam budala po stoti put. Ostavio sam rukavice nasred ringa, a s njima je tamo i komad moje duše. Prvi puta nastupam doma i ispadnem tako šupljeglav", izjavio je Zelg Galešić za Večernji list nakon poraza od Ricca Rodrigueza u "main eventu" FFC-a 08 koji se sinoć održao u Zagrebu.

Galešić je morao predati dvoboj nakon što ga je bivši UFC-ov šampion već u prvoj rundi dvoboja uhvatio u "armbar". Iako je četiri mjeseca naporno trenirao u Puli kako bi izbjegao upravo ovakav scenarij, Ricco se pokazao kao prevelika prepreka u ovom trenutku.

"Benkei" se do press konferencije ipak smirio.

"Nastup pred domaćom publikom je bio sjajan i žao mi je što sam ih sve razočarao. Bio je to pravi koktel emocija. Žao mi je što nisam pokazao niti 5 posto od onoga što zapravo mogu. Trenirao sam kao životinja četiri mjeseca na 40 stupnjeva u Puli. Ruka je bolje, to nije razlog poraza. Ja sam greške napravio već na početku. Moji udarci su bili nekoliko centrimentara prekratki. On je kapitalizirao svoju prednost na podu jer sam opet, po tko zna koji put ispao glupan. Ricco je crni BJJ pojas, 4 dan i znao je dovršiti posao. Žao mi je i ispričavam se svima, a zahvaljujem se organizatorima, gospodinu Zovku na prilici."

O revanšu protiv Ricca, Zelg je odgovorio šaljivo…

"Imam još jednu zdravu ruku i volio bih da tako ostane. Riccu se ispričavam na ponašanju zadnjih dana. Htio sam malo nabrijati atmosferu i prodati borbu. Ovo je samo posao, nadam se da razumije."

Poraz od Rodrigueza bio je deveti u njegovoj karijeri. Nadamo se da će Zelg ustrajati i nastaviti nam uvijek pružati zanimljive borbe. I ovaj njegov dvoboj je završio u prvoj rundi, tako da niti sinoć nije saznao kako je to biti u drugih pet minuta meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI