Zovko otkrio kako je uspio dovesti Glory u Zagreb!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 24.11.2013 09:13h Autor:

Orsat Zovko

Vijest da će u Hrvatsku stići trenutno najbolja svjetska kick boks organizacija oduševila je borilačke fanove ne samo u našoj državi, već u čitavoj regiji.

Mnogi od njih već su sad počeli raditi planove o dolasku u Zagreb 08. ožujka iduće godine kako bi uživo gledali još jednom neke od najboljih boraca na svijetu, nakon što su to imali priliku i tijekom protekla dva ožujka zahvaljujući K-1 WGP Finalu te Cro Cop Final Fight eventu 2012. godine.

Najzaslužniji za sve to je vlasnik Fight Channela i čelnik Final Fight Championshipa Orsat Zovko koji je u razgovoru za Fight Site otkrio neke detalje iz ove iznimno zanimljive priče.

"Mi smo dulje vrijeme bili u kontaktu s čelnicima Gloryja, a nekoliko dana prije održavanja FFC-a 8 u Areni Zagreb stigli su kod nas kako bi pokušali dogovoriti i posljednje detalje oko suradnje. Bili su oduševljeni poslom koji smo odradili oko K-1 WGP Finala, ali i FFC-om kao također jednom od najboljih europskih organizacija. Uz ogroman uspjeh Fight Channela kao TV kanala, to je presudilo da nam povjere organizaciju svog eventa upravo u Hrvatskoj", otkrio je Orsat.

"Zagreb će tako imati priliku još jednom uživati u vrhunskom spektaklu, već smo najavili da će u glavnom meču večeri nastupiti Mirko Filipović i trostruki K-1 WGP osvajač Remy Bonjasky, ali to neće biti jedini hrvatski predstavnik. Jurkoviću je već potvrđen nastup u Zagrebu, a uskoro ćemo objaviti još neka imena koja će se te noći naći u ringu", najavio je Zovko.

"Popis borbi najvećim je dijelom već sad složen, ali čekaju se još neke posljednje potvrde i možete uskoro očekivati detaljnije informacije o tome tko će sve nastupiti u Zagrebu na eventu Gloryja", najavio je vlasnik Fight Channel grupe.

Eventi Glory organizacije emitiraju se na TV postajama diljem svijeta, pa spomenimo kako je posljednji od njih (Glory 12) koji je održan u New Yorku bilo moguće pratiti u čak 170 država.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI