Pravila korištenja

(Posljednja izmjena: 28.5.2011)

Korištenjem bilo kojeg dijela www.fightsite.hr portala i svih njegovih dijelova i podsiteova automatski prihvacate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito citati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem fightsite.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio fightsite.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Fightsite.hr PORTAL

Fightsite.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja fightsite.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje fightsite.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Fightsite.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivaca, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Fightsite.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Fightsite.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Fightsite.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Fightsite.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznaceno drugacije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima oznacava da je korištenje sadržaja dozvoljeno iskljucivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

Fightsite.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Fightsite.hr portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Fightsite.hr, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Fightsite.hr povrijedio Vaša autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit ce uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Fightsite.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Fightsite.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Fightsite.hr štiti privatnost korisnika u najvecoj mogucoj mjeri.

Fightsite.hr se obavezuje da ce u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke nece distribuirati niti prodavati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Fightsite.hr može u skladu sa zakonom prikupljati odredene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (iskljucivo podaci o racunalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Fightsite.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj nacin poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjecuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji medu kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili vecem obimu uobicajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

Fightsite.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena nece bez dozvole svakog pojedinacnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Fightsite.hr se obavezuje da ce cuvati privatnost korisnika portala, osim u slucaju teškog kršenja pravila Fightsite.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Fightsite.hr portal korisnik je obavezan proci postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

Fightsite.hr nije ni na koji nacin odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je iskljucivo korisnik koji ga koristi.

Fightsite.hr je dužan po utvrdivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važecim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specificnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Fightsite.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti Fightsite.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta.
Fightsite.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj nacin.

KOMUNIKACIJSKI SERVISI

Korištenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da cete slati i primati materijali koji su zakoniti i odgovarajuci pojedinom servisu.

Obavezujete se da necete:
– koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lancana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
– maltretirati, ugrožavati, vrijedati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji nacin povredivati prava drugih korisnika naših i tudih komunikacijskih servisa
– objavljivati i distribuirati nedolican, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
– uploadati ili širiti sadržaje zašticene autorskim pravima
– uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
– lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
– sugerirati na bilo koji nacin da ste u službenom odnosu s Fightsite.hr portalom
– kršiti bilo koji važeci zakon

Fightsite.hr nema obavezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slucaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.

Komunikacijski servisi ponudeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a Fightsite.hr ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

PORUKE Fightsite.hr I SPONZORA

Fightsite.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti Fightsite.hr portala i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Fightsite.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Fightsite.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Fightsite.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.