Aerts nastavlja dalje, potpisao na još šest borbi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.07.2012 07:27h Autor:

Peter Aerts

 Peter Aerts ipak, čini se, nema namjeru tako ubrzo završiti borilačku karijeru s obzirom da je navodno potpisao ugovor na još čak šest novih borbi.

41-godišnji Peter Aerts koji je tijekom karijere čak tri puta osvajao K-1 World Grand Prix, najavio je svoju borbu u Belgiji na priredbi It’s Showtimea kao posljednju u karijeri, no to je ipak ubrzo preimenovao u svoju posljednju borbu na području Beneluksa (Belgija, Nizozemska i Luksemburg).

Prema zasad još uvijek neslužbenim informacijama, Aerts je potpisao sa It’s Showtimeom, kojeg je jučer kupio Glory Sports International, novi ugovor na čak šest borbi.

Je li mu to bila pametna odluka i hoće li moći odraditi potpisani ugovor do kraja, preostaje nam za vidjeti. Ukoliko je suditi po sinoćnjem meču u belgijskom ringu, ne bismo rekli da mu se piše najbolje.

Tyrone Spong je u potpunosti dominirao cijelom borbom, a onda je sjajni Surinamac uspio završiti meč tijekom treće runde kada je Aertsa nokautirao desnim krošeom. Bilo je očigledno da Aerts više nema nekadašnju brzinu te se jako teško nosio sa Spongom, koji je sinoć, doduše, pružio jedan od najboljih mečeva u svojoj teškaškoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI