Anthony Joshua želi sve pojaseve

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.06.2016 23:02h Autor:

Anthony Joshua

Jedan od najtalentiranijih svjetskih boksača, Anthony Joshua, sve je popularniji, a svakim nastupom i sve bliži svom cilju, koji je iznio. Želi biti vlasnik svih elitnih pojaseva.

Joshua je do sada slavio u svih svojih 16 mečeva, i to sve nokautom, a u svom posljednjem nastupu osvojio je IBF pojas. Time je uzeo jedan od pet elitnih pojaseva, no posljednjih godina gledajući i najmanje vrijedan. No, prvi korak je napravljen.

“Nisam niti blizu onoga što želim postići, ali isto tako sam svjestan kako još nisam niti zagrebao površinu onoga za što imam mogućnosti. Zadovoljan sam s onim što sam do sada napravio, ali sve vodi k tome da ću jednog dana postati svjetski prvak.”

Vrlo ambiciozno, a koji mu je krajnji cilj, rekao je nakon toga.

“Želim osvojiti sve pojaseve, zato nisam niti nešto pretjerano jako slavio pobjedu u posljednjem meču. Nisam još niti blizu toga, ali imam iza sebe tim koji će mi pomoći da to postignem.”

Postoji mogućnosti da se već iduće godine Joshua sastane protiv Vladimira Klička ili Tysona Fury, ovisi koji bude pobjednik njihovog idućeg meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI