Badr Hari mora u zatvor zbog napada iz 2012. godine

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.02.2017 14:43h Autor:

Badr Hari

Kod Badra Harija nikad ne nedostaje problema. Popularni kick-boksač ponovno puni naslovnice medija stvarima koje nemaju nikakve veze sa sportom. Ovoga je puta riječ o odluci Vrhovnog suda u Nizozemskoj koji je sada potvrdio presudu za slučaj koji datira još iz 2012. godine, javlja Nu.nl.

Nizozemsko-marokanski borac morat će tako odslužiti zatvorsku kaznu zbog više fizičkih napada, među kojima je i onaj na biznismena Koena Everinka s kojim se obračunao na Sensation Whiteu u Amsterdamu.

Hari je još 2015. za to osuđen na dvije godine zatvora, 10 mjeseci uvjetne kazne, ali je odlučio uložiti žalbu koja očito nije prošla. Velikoj zvijezdi kickboxinga će se tako od kazne odbiti svo ono vrijeme koje je ranije proveo u pritvoru pa mu sada preostaje još otprilike šest mjeseci zatvorske kazne, a morat će platiti i 45 tisuća eura odštete.

Prema Sudu, Hari je motiv za napad pronašao u tome što mu je Evernik uvrijedio tadašnju djevojku Estelle Cruijff. Napomenimo i da je Evernik prošle godine pronađen mrtav u svom domu, ali Harija se ne povezuje s tim slučajem. Za to je pak osumnjičen Mark de J., trener poznatog tenisača Robina Haasea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI