Badr Hari na oproštaju nokautirao Sakija!

K1 / Boks 28.01.2012 23:31h Autor:

Badr Hari i Gokhan Saki (photo: Fightstar TV)

Na fantastičnoj It’s Showtimeovoj priredbi u Leeuwardenu Badr Hari u oproštajnom meču svladao je Gokhana Sakija oborivši Turčina tri puta na pod već u prvoj rundi. U naelektriziranoj atmosferi dvorane Hari je bio fokusiran i već nakon prvog nokdauna koji je uslijedio poslije sjajnog aperkata bilo je jasno da će se Saki teško izvući iz prve runde.

Rumunj Daniel Ghita postao je novi It’s Showtimeov prvak u teškoj kategoriji nakon fenomenalne predstave u kojoj je također u prvoj rundi lijevim krošeom brutalno nokautirao Hesdyja Gergesa. Rumunju je ovo ujedno bila i osveta za prošlogodišnji po mnogima nepravedni poraz od Gergesa.

Još jedan sjajni nokaut u prvoj rundi vidjeli smo u meču između Errola Zimmermana i Nica Verhoevena. The Bonecrusher pobjedom nad 22-ogodišnjim Verhoevenom nastavio je sjajan niz iz 2011.

Nadolazeća zvijezda Robin Van Roosmalen nakon pobjede na Fast & Furious turniru nastavlja graditi svoje ime. 21-ogodišnji Nizozemac većinskom odlukom svladao je bivšeg It’s Showtimeova prvaka Murata Direkcija, koji je nakon borbe objavio završetak karijere.

Harut Grigorian impresivnim je nastupom razbio Chrisa Ngimbija. Meč je prekinut u drugoj rundi zbog posjekotine iznad Kongoančeva oka.

U prvoj i jedinoj slaboj borbi main carda Anderson “Braddock” Silva sudačkom je odlukom pobijedio Michaela Duuta.

U ostalim mečevima Tyrone Spong u taktičkom je meču svladao Melvina Manhoefa sudačkom odlukom, dok je u razočaravajućem nastupu Yohan Lidon ostao bez pojasa prvaka u kategoriji do 73 kilograma. L’houcine Ouzgni slavio je jednoglasnom odlukom.

Za kraj, dodajmo da je It’s Showtime objavio kako više neće održavati priredbe u Nizozemskoj zbog problema s dobivanjem dozvole. Priredba zakazana za 30. lipnja na kojoj će se Peter Aerts u meču s Tyroneom Spongom oprostiti od kick boksa trebala bi se održati u Bruxellesu.

Rezultati:

Hafid el Boustati def. Henri van Opstal (jednoglasna sudačka odluka)

Andy Ristie def. Hinata Watanabe (KO, 1. runda)

Sahak Parparyan def. Mourad Bouzidi (većinska odluka sudaca)

Ben Edwards def. Ricardo van den Bos (jednoglasna sudačka odluka)

L’houcine “Aussie” Ouzgni def. Yohan Lidon – It’s Showtime World Title 73kg MAX (jednoglasna sudačka odluka)

Tyrone Spong def. Melvin Manhoef (jednoglasna sudačka odluka)

Anderson “Braddock” Silva def. Michael Duut (jednoglasna sudačka odluka)

Harut Grigorian def. Chris Ngimbi (TKO, 2. runda)

Errol Zimmerman def. Rico Verhoeven (KO, 1. runda)

Robin van Roosmalen def. Murat Direkci (većinska odluka sudaca 4-1)

Daniel Ghita def. Hesdy Gerges – It’s Showtime World Heavyweight Title (KO, 1. runda)

Badr Hari def. Gokhan Saki (KO, 1. runda)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI