Badr Hari u pritvoru i optužen za pokušaj ubojstva!

K1 / Boks 28.07.2012 03:33h Autor:

Badr Hari

 

Badr Hari već se nekoliko dana nalazi u pritvoru, a sada su poznata i djela koja mu se stavljaju na teret – nanošenje teških tjelesnih ozljeda i pokušaj ubojstva.

Sjajni marokanski borac, Badr Hari, ovog je ljeta upao u prilično velike probleme nakon što je nedavno na velikom Sensation White partyju u Amsterdamu nanio teške tjelesne ozljede jednom muškarcu.

Policija je putem državnog odvjetništva još prije nekoliko dana najavila podnošenje optužnice pred sudom, a sada su poznati i neki detalji.

Hari će za fizički napad u Amsterdamu na Sensation White partyju biti optužen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, no još je ozbiljnija optužba zbog jednog njegovog napada prije godinu dana.

Naime, optužnica je podnijeta i zbog napada na vlasnika noćnog kluba Air, a u ovom slučaju optužba je daleko teža i glasi – pokušaj ubojstva!

Hari se ranije ovog tjedna predao policiji i već se tri dana nalazi u pritvoru koji mu je određen u trajanju od dva tjedna, a ukoliko bude bilo potrebno, pritvor se može produžiti na čak tri mjeseca.

Ukoliko to bude bio slučaj, Harijev nastup na K-1 priredbi u Japanu sredinom listopada neće biti moguć s obzirom na to da će u vrijeme održavanja priredbe u Tokiju on još uvijek možda biti u pritvoru u Amsterdamu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI