Bisping tvrdi da je Mayweather izašao iz mirovine jer je u prevari izgubio “jako, jako veliku” svotu novca

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.03.2017 15:10h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Michael Bisping je za vrijeme nedavnog boravka u Las Vegasu čuo zanimljivu glasinu vezanu uz potencijalni meč između Floyda Mayweathera Jr.-a i Conora McGregora.

Dvojac se već mjesecima prepucava oko potencijalne mega- borbe u boksačkom ringu koja bi obojici osigurala milijune dolara, a kako MMA doušnik Front Row Brian javlja, T-Mobile Arena u Las Vegasu je 10. lipnja navodno rezervirana upravo za ovaj događaj.

Mayweather je osobno potvrdio da zbog borbe s Ircem i službeno više nije u mirovini, a Bisping tvrdi da zna zašto:

“Ja se kladim da će se borba dogoditi”, rekao je Bisping na svom Believe You Me podcastu. “Hoće li to biti u lipnju? Ne znam, to je možda prerano. Ali pričao sam s nekim u Las Vegasu i čuo da su Floyda nedavno prevarili za veliku svotu novca. Cifra je bila jako, jako velika. Ne mislim da Floydu treba novac, ali želi zamijeniti novac za kojeg su ga nasamarili.”

Istinitost ove informacije sasvim je nebitna jer minimalni honorar od $100 milijuna čini se kao dovoljan povod da Mayweather odradi svoj 50. i finalni meč. No za McGregora ova borba nije samo prilika za zaradu, tvrdi Bisping.

“Prilika je to za Conora McGregora da postane najveći borac svih vremena. Zaista je. Jer napravio je nevjerojatne stvari u UFC-u i sada…ako želi poraziti jednog od najvećih boksača svih vremena, to bi bilo nešto. Ne možete to poreći.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI