Bogdan Stoica izlazi iz bolnice: Ovo je kao da sam se rodio drugi put!

K1 / Boks 26.07.2012 07:35h Autor:

Bogdan Stoica

 

 Bogdan Stoica tjedan dana nakon teške prometne nesreće napokon izlazi iz bolnice, ali teško je za očekivati da ćemo ga moći vidjeti ponovno u ringu prije iduće godine.

SuperKombatov svjetski prvak u kategoriji do 91 kilogram, Bogdan Stoica, prije tjedan dana vozeći svoj motor doživio je tešku prometnu nesreću, kada je izbjegavajući sudar s automobilom pao na asfalt.

Ovog je tjedna napokon izašao iz bolnice, no još uvijek je pred njim duga rehabilitacija kako bi se u potpunosti oporavio. Još najmanje nekoliko mjeseci neće moći trenirati punim intenzitetom, ali otkrio je da se nada kako će moći ponovno u ring prije kraja godine, iako je, kako saznajemo od glasnogovornika SuperKombata Alina Huiuja, puno izglednije da svoj idući meč odradi tek početkom 2013. godine.

Bogdan je sve iznenadio svojim brzim izlaskom iz bolnice, a i sam je svjestan da je cijela situacija mogla i puno gore završiti. “Osjećam se kao da sam rođen po drugi puta. Sretan sam i želim se vratiti u ring što je prije moguće. Zahvaljujem se svim fanovima na stotinama poruka podrške i mogu im reći da ću se vratiti još jači”, rekao je Bogdan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI