Boksač koji je sparirao s McGregorom: Imam snimku koja bi vas sve šokirala!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.06.2016 12:18h Autor:

Chris Van Heerden (Facebook)

Bivši boksački prvak Chris Van Heerden ponovno se približio medijima nakon što se saznalo kako je sparirao s Conorom McGregorom. Nedugo nakon njihovog treninga pojavila se i snimka istog, a u posljednjem intervju kojeg je odradio za Submission Radio, ovaj južnoafrički borac otkriva kako posjeduje još jednu koja bi vas sve šokirala.

“Bio je to prvi put da sam ukrstio rukavice s MMA borcem. Conor je imao oko 7 kilograma više od mene. Želio sam si dokazati da mogu protiv MMA lika kao što je McGregor, lika koji je najveće ime UFC-a u ovim trenucima”, započeo je Van Heerden.

Južnoafrikanac navodi kako je s Ircem sparirao u dva navrata, a dio je viđen na videu koji je procurio u javnost, no to nije jedina snimka…

“Naknadno sam saznao kako je ona snimka procurila, vidio sam je posvuda na internetu. Upitao sam se kako se to dogodilo? Nisam bio svjestan da smo snimljeni s ciljem da se to objavi. Ljudi moraju razumjeti, sparing je sparing. Ne pokušavamo se ubiti, no opet, ja sam se upravo vratio s jednomjesečnog odmora i to je bio prvi put da sam nakon njega navukao rukavice. Imam snimku na svom mobitelu koja bi vas vjerojatno sve šokirala, no ja sam bio sretan samim time što sam znao kako sam kontrolirao svaku rundu.”

Van Heerden u nastavku govori kako Conor može boksati i da se prilično dobro nosio u ringu te da je bilo vidljivo da je iza njega boksačka pozadina. Ipak, smatra kako ga od profesionalnih boksača razlikuju brojne sitnice kojima oni posvećuju puno više pozornosti.

Također, za kraj je poručio kako bi Irac, uz kompletan boksački kamp u trajanju od dva do tri mjeseca, mogao izbrusiti vještine, ispraviti male greške i šokirati puno boksača s onime što bi im mogao ponuditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI