Bolesno dobar meč u Londonu: Spong VS Bonjasky!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.11.2012 22:04h Autor:

Tyrone Spong

Glory je najavio svoju petu po redu priredbu koja će se održati početkom 2013. godine u Engleskoj, a zasad je poznato da će u glavnoj borbi večeri nastupiti Remy Bonjasky i Tyrone Spong!

Kick boks scena u ponedjeljak je bila oduševljena fantastičnom vijesti koju je javnosti donijela Glory organizacija, a radi se o njihovoj priredbi koja će se održati u Excell Areni 16. veljače 2013. godine. Zasad nije poznato previše informacija, otkriveno je da će na njoj svoje mjesto dobiti dva engleska borca. Jordan Watson borit će se protiv Stevea Moxona, a Liam Harrison protiv Mosaba Amranija.

No, nama je daleko zanimljivija informacija o glavnoj borbi večeri. Imat ćemo priliku gledati fantastičan okršaj dvije K-1 legende. U ringu će se naći Remy Bonjasky i Tyrone Spong, a nema sumnje kako će to biti meč koji će nestrpljivo čekati svi ljubitelji ove borilačke discipline.

Očekuje se da ubrzo budu objavljeni i parovi prvih mečeva Gloryjeva turnira teškaša koji će se 31. prosinca održati u Tokiju, pa nas u idućim mjesecima očekuje zaista mnogo uzbuđenja iz K-1 svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI