Camacho klinički mrtav, otac mora donijeti odluku o kraju!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.11.2012 08:15h Autor:

Hector Camacho

Hector Camacho u kasnim večernjim satima u četvrtak po lokalnom vremenu proglašen je klinički mrtvim nakon što liječnici nisu uspjeli dobiti bitku koju su vodili za njegov život.

Nekad sjajni portorikanski boksač u pucnjavi je pogođen svega jednim metkom, no on je ipak zahvatio vitalne krvne žile te je prije dolaska hitne pomoći na mjesto pucnjave izgubio previše krvi i mozak je predugo bio bez kisika da bi ga mogli spasiti, unatoč tome što su prva predviđanja liječnika bila čak oprezno optimistična.

Camacho je proglašen kliničkim mrtvim, ali njegov je otac zatražio od bolnice da ga još uvijek ne skidaju s medicinskih aparata koji ga službeno održavaju na životu, no nade u oporavak više nema te je ujedno najavljeno i da će njegovi organi biti donirani.

U petak bi trebala biti odnijeta odluka o skidanju s aparata što bi značilo i konačni kraj, a to će biti učinjeno tek nakon što njegov sin stigne iz New Yorka u Portoriko.

Nekadašnji svjetski juniorski prvak u nekoliko kategorija posljednji je put nastupio u ringu 1997. godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Oscara De la Hoye.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI