Canelo i GGG – oči u oči (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 11:12h Autor:

Screenhsot

Nakon što su odradili posljednju press konferenciju uoči njihovog međusobnog boksačkog super meča, koji je na rasporedu ovog vikenda 17. rujna u Las Vegasu (noć sa subote na nedjelju), Saul “Canelo” Alvarez i Gennady “GGG” Golovkin su na pozornici najprije pozirali za fotografe, a zatim je uslijedilo i tradicionalno sučeljavanje.

Bio je to odličan trenutak da analitičari prouče reakcije boksača, ali i da usporede njihove fizičke figure. Naime, većina smatra da će Golovkin biti krupniji sportaš u ringu jer se radi o prirodnom borcu srednje kategorije, dok je Meksikancu ovo prvi nastup u “čistoj srednjoj”. No, tijekom sučeljavanja boksači su izgledali fizički vrlo sličnih gabarita pa to očito neće biti neki posebno odlučujući faktor tijekom samog meča.A samo sučeljavanje je proteklo vrlo mirno. Za razliku od majstora “trash-talka” Conora McGregora i Floyda Mayweathera, koji su tijekom svakog sučeljavanja napravili pravi cirkus, Canelo i GGG su ostali vrlo mirni i fokusirani. Niti jedan o boksača nije izgovorio niti jednu jedinu riječ.

U petak prema američkom vremenu na rasporedu je službena vaga, a meč ćemo pratiti u noći sa subote na nedjelju prema našem vremenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI