Canelo najavio “silenzio stampa”, GGG mu poručio: “Ne možeš me pogledati u oči jer sam pošten!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2018 13:17h Autor:

Golovkin vs. Canelo

Canelo Alvarez i Gennady Golovkin neće odrađivati klasičnu promotivnu turneju uoči njihovog revanša koji je zakazan za 15. rujan u Las Vegasu.

Oscar De La Hoya, promotor meča, a ujedno i Alvarezov menadžer, je potvrdio da je turneja nepotrebna radi medijske velike pompe koja već prati ovaj meč, kao i svih kontroverzi koje su se dogodile proteklih mjeseci, a poslužile su kao određeni marketing. Stoga Meksikanac od sada nadalje neće davati intervjue vezane za ovaj revanš.

No, “Triple G” smatra da se radi o jadnoj izlici i da razlog zbog kojeg Canelo ne želi na promo turneju leži negdje drugdje. Kazahstanac je uvjeren da mu Alvarez ne može pogledati u oči. Prevedeno, smatra ga varalicom, a pad na doping testu nešto što nije bilo slučajno.

“Mislim da mi jednostavno ne može pogledati u oči. I to je to. Znato što zna da sam ja potpuno ispravan boksač”, izjavio je Golovkin vezano za ovu temu.

Podsjećamo kako se ovaj mega revanš trebao održati u svibnju, no Meksikanac je pao na doping testu te je suspendiran na period u trajanu od šest mjeseci. Njegov tim je tvrdio da je uzrok pada kontaminirano meso koje je pojeo, a ne namjerno unošenje nedozvoljenih supstanci. Na koncu je ipak morao biti kažnjen, a meč prolongiran.

Niti Golovkinov menadžer Tom Loeffler ne vjeruje u motive koje je De La Hoya izrekao, a vezani su uz “silenzio stampa” koji je Canelo najavio…

“Kao što ne možemo kontrolirati gdje će on trenirati ili kako će se boriti u ringu, tako ne možemo određivati niti kako oni žele promovirati ovaj meč. To je na njima”, objašnjava Loeffler i dodaje:

“Vidite ovdje Gennadyja kako sjedi pred svima i kako je dostupan medijima. Mi ćemo biti otvoreni za medije, imat ćemo čak i otvorene treninge za javnost. Doći će ovdje u Los Angeles, a radit ćemo i druge intervjue, pojavljivat ćemo se na TV-u. Gennady će ovaj kamp odraditi kao i svaki drugi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI