Chris Eubank Jr.: Prvo ću riješiti Golovkina, a onda slijede Canelo, Saunders i Jacobs

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.06.2016 15:57h Autor:

Chris Eubank Jr. i Sr.

Čini se kako bi idući protivnik Gennady Golovkina trebao biti Chris Eubank Jr., ukoliko britanski boksač ostvari pobjedu u svom idućem meču. No, mladom boksaču Golovkin je zapravo samo prvi na listi onih koje misli savladati u skorije vrijeme.

Ovaj britanski prvak srednje kategorije, kojeg se sjećamo s meča protiv Nicka Blackwella, koji je nakon tog meča završio u komi, nadolazeći vikend ima meč protiv neporaženog Toma Dorana, no već je službeno kako su krenuli pregovori za idući meč, koji bi trebao odraditi protiv najubojitijeg boksača današnjice, Gennadya Golovkina.

“Nakon ovog meča, idemo na to da se borimo protiv svih najboljih boraca na svijetu, Golovkina, Jacobsa, Billy Joe Saundersa, Canela i sl. A ako gledamo po brzini, tehnici i obrani, mislim da sam bolji od Golovkina. Postoje neke stvari koje bih u ringu iskoristio protiv njega, a ako me teškaši ne mogu nokautirati, onda ne može niti Golovkin. On je borac koji radi na tome da prije meča zastraši svoje protivnike, no ja se ne bojim njegove snage. Ukoliko me on pogodi nekim dobrim udarcem, znam da ću mu odmah uzvratiti s tri jednako dobra. Dakle, kad pogledamo tu matematiku, kako će me on dobiti? Gledamo na to da budem broj 1 u svijetu, pa nakon što budem imao Golovkinov skalp, Saunders više neće imati drugog izbora nego boriti se protiv mene. Bez brige, krećem u čišćenje divizije.”

Upravo je Saunders nanio Eubanku jedini poraz u dosadašnjoj karijeri, prije dvije godine i to podijeljenom sudačkom odlukom. 27-godišnji Chris smatra kako je već tad bio bolji, ali da će u idućem meču demolirati Saundersa. No, čini se kako će prvo morati napraviti ono što još nitko nije. Imati podignutu ruku nakon meča protiv Gennadya Golovkina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI