Deontay Wilder odradio otvoreni trening pred meč s Ortizom: Doći ću do 50-0 skora! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.02.2018 12:26h Autor:

Deontay Wilder

Dok ga trenutna svjetska teškaška krema ignorira, Deontay Wilder u Americi redovno brani svoj pojas i gradi svoj skor, u nadi da će napokon uspjeti doći do velikog meča. I neovisno o tome, najavljuje kako će doći do skora od 50 pobjeda bez poraza.

Svjetskom teškaškom boksačkom scenom zavladao je Eddie Hearn, koji je od svog pulena Anthonya Joshue uspio stvoriti najveću zvijezdu te zapravo on diktira tko, kada i gdje će se boriti za najprestižnije svjetske teškaške titule. Ipak, tu ne spada onaj WBC pojas, koji ne u vlasništvu Deontaya Wildera. Njega je Hearn jednostavno odlučio ignorirati.

Wilder tako svoju karijeru nastavlja graditi u Americi, a trenutno je na skoru 39-0, uz 38 pobjeda nokautom. Jedini čovjek koji je s njim izdržao do sudačke odluke bio je Bermane Stiverne, no i njega je Wilder u drugom meču brutalno riješio već u prvoj rundi. Sada ga čeka meč protiv također neporaženog Luisa Ortiza, 3. ožujka u Brooklynu. Jučer je odradio otvoreni trening za fanove, nakon kojeg je izjavio:

“Kada ujedinim sve četiri titule i kada budem ja mogao postavljati uvjete, lako ću doći do 50-0. Ja nisam boksač koji ide na 12 rundi, ja sam nokauter. Prema tome, ja ne primam puno štete, ali nanesem maksimalnu štetu za kratko vrijeme. Nakon mene boksači završavaju u bolnici ili na nosilima, nakon meča protiv meča ti u glavi više nije jednako kako je bilo prije toga. Kad potpišeš ugovor za meč protiv meč, potpisao si svoju smrtnu presudu.”

Wilder je uvjeren kako će meč protiv Joshue (ili Josepha Parkera ukoliko on pobijedi u njihovom meču) morati doći do kraja ove godine. Do sada nisu bili niti blizu dogovora, budući da je Hearn više puta izjavio kako Wilderu ne misli dati više od jedne petine zarade od tog meča, a i da je to vjerojatno previše. Pobjedom protiv Ortiza i skorom 40-0 bi svakako boksačku javnost još više zaintrigirao za taj meč, no prvo mora riješiti taj opaki kubanski stroj.

Ispod teksta možete vidjeti kako je izgledao otvoreni trening u Wilderovoj dvorani te u kakvoj je formi najopakiji udarač svjetskog teškaškog boksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI