"Dosta je bilo, pustite Badr Harija na slobodu!"

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.11.2012 10:52h Autor:

Badr Hari

Badr Hari i dalje se nalazi u pritvoru, a danas će sudac morati donijeti odluku hoće li ga pustiti da se od brojnih optužbi brani sa slobode ili će mu pritvor biti produljen.

Možda trenutno i najbolji K-1 teškaš, Badr Hari, već se dulje vrijeme nalazi u pritvoru u Amsterdamu suočen s ogromnim brojem optužbi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pa čak i pokušaja ubojstva. U svom posljednjem napadu na velikoj partyju u Amsterdamu namjerio se očito na krivu osobu koja je odlučila "istjerati" pravdu do kraja, a za njim su onda krenuli i mnogi s kojima se sukobio posljednjih godina.

Danas će biti održana kratka rasprava na sudu nakon koje će sudac morati donijeti odluku hoće li ga pustiti da se brani sa slobode ili će mu se produljiti boravak u pritvoru.

Njegov odvjetnik optužio je medije za stvaranje afere linčovanja i zavapio da ga se pusti na slobodu. Kao glavni argument navodi upravo činjenicu da se radi o sportašu borcu. "Svakim danom boravka u pritvoru njegovi mišići propadaju. Što dulje bude bio u pritvoru veće su šanse da mu se okonča karijera", rekao je njegov odvjetnik koji će pokušati ishoditi puštanje iz pritvora.

Šanse da se to zaista i dogodi iznimno su malene, optužbe s kojima je suočen prilično su teške, a ima ih poprilično, tako da će se tužitelj vjerojatno pozvati na mogućnost utjecaja na svjedoke, kao i ponavljanje kaznenog djela. U svakom slučaju pratit ćemo rasplet ove životne situacije inače sjajnog borac iznimno pažljivo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI