Ekskluzivno: Djevojka Badr Hariju napravila pravi mali festival na ulici!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.11.2012 10:18h Autor:

Badr Hari nakon izlaska iz pritvora

Vijest dana jučer je definitivno izlazak Badr Harija iz višemjesečnog pritvora, a to je nešto što je jedva dočekala njegova djevojka Estelle Gullit-Cruyff.

Zločesti dečko svjetske kickboks scene, koji  prema mišljenju mnogih zapravo predstavlja najbolje što nudi teška kategorija, Badr Hari, jučer je napokon izašao iz pritvora u kojem je proveo poprilično dugo razdoblje zahvaljujući brojnim teškim optužbama. S njima će ipak uskoro biti suočen na sudu i bilo bi ogromno iznenađenje ukoliko se u ovom slučaju izvuče bez zatvorske kazne na barem nekoliko godina.

No, sudac je jučer odlučio odbiti zahtjev tužiteljstva da se Hariju produlji boravak u pritvoru te je prihvatio neke argumente njegova odvjetnika i pustio ga da se brani sa slobode, no u slučaju kršenja određenih uvjeta bit će odmah vraćen u pritvor.

Badr tako ne smije ni pod kojim slučajem kontaktirati sa svjedocima u ovom slučaju, a također zabranjeno mu je posjećivati ugostiteljske objekte, što se pogotovo odnosi na kafiće i disko klubove. Čini se da je upravo Harijevo žaljenje zbog cijele nastale situacije bilo presudno kod odluke suca, koju je jedva dočekala njegova djevojka Estelle Gullit-Cruyff, inače sad već bivša supruga nizozemske nogometne legende Ruuda Gullita, koja je po njega i došla u pritvor.

Koliko je Estelle nestrpljivo čekala izlazak Badra na slobodu svjedoči i informacija koju je Fight Site dobio direktno iz Nizozemske. "Estelle je na ulici organizirala veliki doček za Harija, bilo je tu glazbe, svjetlosnih showova… Ukratko, pravi mali festival na ulici. Na treninge Badr smije odlaziti, to će sigurno već od idućeg tjedna i napraviti, a njegov odvjetnik je izuzetno zadovoljan što sudac nije podlegao pritisku javnosti prilikom donošenja odluke", rekao nam je Emir Hasanović, koji je iznimno dobro upućen u nizozemsku kickboksing scenu te ima tamo i vlastiti klub.

Kao što je već ranije rečeno, Badr će se tek početkom iduće godine morati ponovno pojaviti na sudu za kada je okvirno najavljeno novo zasjedanje, a do tada može uživati na slobodi pod nekoliko gore spomenutih uvjeta.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI