Fabjan sutra u Trstu traži osvetu!

K1 / Boks 05.07.2012 07:31h Autor:

Fabjan i Zaniewski (foto: fightpower.ru)

 

Mirana Fabjana sutra u susjednoj Italiji očekuje iznimno težak izazov s obzirom na to da će ući u ring protiv Stanislava Zaniewskog, koji ga je već bio pobijedio na Taftnet kupu.

Jedan od najboljih slovenskih boraca, Miran Fabjan, sutra ponovno ulazi u ring nakon što je u svom posljednjem meču u Ljubljani pobijedio Ndombija Kandea krajem travnja. Ovog puta na redu je osveta protiv Stanislawa Zaniewskog od kojeg je izgubio početkom ove godine u Rusiji na Taftnet kupu. Meč u Trstu bit će za MTA titulu europskog prvaka do 81 kilogram.

“Ovog puta kondicijske pripreme odrađivao sam u Superfit klubu i to je jedina promjena od moje zadnje borbe, a sad ćemo vidjeti hoće li ta promjena imati učinka. Sparirao sam i također jednom ili dva puta tjedno s Petrosyanom te sam radio sa svojim trenerom Grilancom”, rekao je Fabjan u razgovoru za portal Fighter.si.

“Zaniewski ne voli kada mu se kontrira, nije na to naučen. U Rusiji sam ga pobijedio u tri od četiri runde, ali me na kraju bacio u nokdaun, a prema njihovim pravilima to je značilo i kraj meča”, objasnio je “slovenski Rocky” što se dogodilo u Rusiji.

Inače, Fabjan sa svojim trenerom ovog ljeta u Portorožu i sam organizira borilačku priredbu. 18. kolovoza na njoj će nastupiti i također nekoliko hrvatskih boraca. Koliko energije ulaže u organizaciju te priredbe, potvrđuje i informacija da je samo dan prije odlaska na službenu vagu u Italiju Fabjan dovezao iz Slovenije u Opatiju snimateljicu kako bi se napravila video najava za meč između Francija Grajša i OFC-ovca Ivana Stanića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI