Floyd Mayweather: Svijet će stati 2. svibnja!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.03.2015 10:17h Autor:

Mayweather vs. Pacquiao

U Los Angelesu je obavljeno prvu sučeljavanje uoči boksačkog meča u kojem će se končano suočiti Floyd Mayweather i Manny Pacquiao.

Meč će se dogoditi 2. svibnja u Las Vegasu, a mjesec i pol dana ranije dogodilo se prvo sučeljavanje dvojice boksača čiji se međusobni obračun već dugo očekuje. Tom je prilikom održana i konferencija za medije na kojoj su obojica boraca bila prilično suzdržana i s velikim se poštovanjem obraćala jedan drugome.

"Ovo je ono što ste čekali pet godina. Borba je dogovorena i znam da ste svi vrlo uzbuđeni. Znam da ćemo obojica proći naporne pripreme za ovaj meč kako bi bili u najboljem stanju, pružili vam ono što želite i sve vas usrećili.", izjavio je Manna Pacquiao koji u meč ulazi s omjerom 57-5-2 (38 KO).

"2. svibnja je na redu borba stoljeća. Borit će se najbolji protiv najboljeg. Pacquiao je jedan od najboljih boraca svoje generacije. Mislim da nismo mogli izabrati bolje vrijeme za borbu. Ovo je borba koju svijet ne smije propustiti. Jedna stvar koju znam da vrijedi za svaki sport je da kad izgubite to ostaje u vašoj glavi. Od prvog dana odgajan sam da budem pobjednik i da idem preko granica. 2. svibnja će svijet stati. Želim da ovaj meč svi gledaju. Mayweather vs. Pacquiao je najveća borba u povijesti boksa.". rekao je Floyd Mayweather koji u 47 mečeva nema niti jedan poraz u profesionalnoj karijeri.

Da je ovo uistinu jedan od najvećih mečeva u povijesti boksa govore i financijski podaci jer on će donijeti najveću zaradu dosad.

"Super Bowl ili Olimpijske igre dobivaju pozornost cijelog svijeta. Rijetko je kad pažnja cijelog svijeta usmjerena na boksački meč. No vjerujte, uz pomoć svih uključenih cijeli svijet će ovo gledati. Svi će gledati kako će se ovaj veliki događaj završiti. Služi na čast cijelom boksu što smo uspjeli organizirati ovakav događaj." izjavio je Pacquiaov promotor Bob Arum.

"Volim izazove, a ovo je najveći izazov u mom životu. Napokon je stigao. Pred nama je najteža borba života, borimo se protiv najboljeg borca na svijetu i isprašit ćemo mu dupe. Žao mi je, ali sretno Floyde.", kratko je poručio Pacquiaov trener Freddie Roach.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI