Floyd neprikosnoven u svom snobizmu: Ugovor potpisao olovkom vrijednom 4000 dolara!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.03.2015 19:55h Autor:

Floyd i olovka

Floyd Mayweather Jr. je prije nekoliko dana otkrio kako plaća 1000 dolara po obroku svojoj kuharici kako bi mu pripremala savršenu hranu do dvoboja protiv Mannyja Pacquiaoa. Nitko tko zaista pozna svjetskog šampiona nije se iznenadio jer je upoznat s njegovim rasipničnkim načinom života koji redovito nabija na nos cijelom svijetu.

Pa je tako Mayweather poznat po tome što redovito broji tisuće, pa čak i milijune dolara u hotelskim sobama i fotografije "casha" stavlja na društvene mreže kako bi izazivao zazubice siromašnijima od njega. Obožava se slikati s kilama zlata i dijamanata na sebi, a cijelom svijetu redovito predstavlja svoju skupocjenu automobilsku ergelu, neprocjenjivu garderobu ili zlatni auto koji je kupio svom djetetu.

Stoga vas ne bi trebalo previše iznenaditi kako je Mayweather, da bi napokon potpisao ugovor s Pacquiaom nakon nekoliko tjedana kontempliranja, upotrijebio zlatno nalivpero vrijedno oko 4000 dolara koje se zove Peerless 125 i naravno da je čitavo izrađeno od najboljeg 18 karatnog zlata. Nakon što je to učinio pritom nosivši bijele rukavice, Mayweather je olovku "umirovio" jer tvrdi da je to sada dio povijesti.

Sve je dokumentirao fotografijama. Malo previše i za svjetskog boksačkog prvaka ili možda nije?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI