Fury se ispričao Wilderu u Joshuino ime: “Sada razgovaraš s originalnim šampionom” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.06.2018 11:59h Autor:

Fury i Wilder

Bivši svjetski boksači prvak, koji se nedavno vratio u aktivni sport, Tyson Fury, je odlučio iskoristiti aktualni trenutak kako bi se ponovno pokušao ubaciti u meč protiv Deonatayja Wildera.

Wilder izgubio živce i napao Joshuu: Ti kujo jedna plašljiva, smrdiš kao vagina!

Nakon što je svjetski WBC prvak izgubio živce radi gotovo sigurne propasti pregovora oko meča s Joshuom svog nesuđenog protivnika nazvavši najpogrdnijim nazivima, javnosti, a ujedno i njemu, se obratio Fury.

U videu koji je objavio na društvenim mrežama, Fury se najprije ispričava zbog ponašanja svog sunarodnjaka, a na koncu se sam nudi kao protivnik Wilderu. Dosta očekivano, zar ne?

“Deonatay Wilder, ispričavam se u ime Eddieja Hearna i Anthonyja Joshue jer su te vukli za nos. U biti se ispričavam jer dolaze iz iste zemlje kao ja. Da ti nešto objasnim, sada razgovaraš s originalom, s pravim svjetskim teškaškim prvakom iz ove zemlje. Sa mnom! Oni se ne žele boriti protiv tebe. Tri mjeseca su te zavlačili, zavlačili su fanove, nisu imali niti najmanju namjeru boksati protiv tebe. Ja ću se protiv tebe boriti za tri sekunde, ma i manje…”, tvrdi Fury u videu.

Britanac je 9. ovog mjeseca, na priredbi u Manchesteru, prekidom svladao Safera Seferija. Bio je to prvi meč za Furyja nakon što je prije nekoliko godina svladao Vladimira Klička, a zatim se povukao iz boksa radi skandala s kokainom.

Podsjećamo kako je WBA federacija ovog tjedna i konačno izgubila živce radi prolongiranja  dogovora oko meča između Joshue i Wildera te su izdali upozorenje Britancu da se mora dogovoriti s Rusom Povetkinom oko obavezne obrane pojasa jer je on prvi izazivač na službenoj rang ljestvici. To je meč protiv Wildera potpuno gurnulo u drugi plan, a kao posljedica se dogodio izljev bijesa koji je Wilder demonstrirao u utorak.

Ipak, ne očekuje se da bi Fury došao u obzir kao ozbiljna opcija. Amerikanac bi se mogao boriti kasnije ove godine, a kao potencijalni izazivač se spominje Dominic Breaseale (19-1).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI