Gassiev vs. Dorticos: Žestoko sučeljavanje dva brutalna nokautera! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.02.2018 22:31h Autor:

Gassiev vs. Dorticos

Sutra se u Rusiji održava drugo polufinale Svjetske Boksačke Serije u lakoteškoj kategoriji, a protivnika Oleksandra Usyka dobit ćemo u sudaru dva brutalna nokautera, Murata Gassieva i Yuniera Dorticosa.

Ovaj meč održati će se sutra u Olimpijskoj dvorani u Sočiju, gdje će 24-godišnji Gassiev (25-0, 18 KO) tražiti najvažniju pobjedu svoje dosadašnje karijere. I u startu je blagi favorit protiv sedam godina starijeg Kubanca, Yuniera Dorticosa (22-0, 21 KO). Treba li bolja referenca za ovaj meč od toga da je Yunierov nadimak “KO Doctor”? Ovo je sigurno do sada najneizvjesniji duel ove serije, uključujući i super srednju kategoriju.

Na današnjem vaganju su obojica bili fokusirani, zadovoljili su potrebnu težinu, a onda su odradili žestoko sučeljavanje, koje bi možda potrajalo i dulje da ih nisu razdvojili. Borci su jedan drugom pogledali u dušu te su samim tim potezom dodatno nabrijali boksačke fanove koji jedva čekaju ovaj meč i većina njih sigurna je u jedno. U to da ovaj meč neće doći do sudačke odluke.

“Ne osjećam nikakav pritisak i jedva čekam ovaj meč. Sučeljavanje je bilo intenzivno, no to je normalno. Vidim svoju budućnost u ovom turniru i nakon ove borbe. Odraditi ću svoj posao”, rekao je Gassiev, a Dorticos mu je uzvratio: “U subotu će ruski fanovi i boksački fanatici iz cijelog svijeta shvatiti što znači KO Doctor. Završiti ću ovaj meč prije pete, prebiti ću ga pred njegovim fanovima.”

Meč se održava sutra u večernjim satima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI