Glory nastavlja s uništavanjem K-1: Preoteli Braddocka Silvu

K1 / Boks 25.07.2012 08:24h Autor:

Anderson "Braddock" Silva VS Badr Hari (screenshot)

 

 Glory Sports International zaista ima namjeru okupiti sve najbolje borce na jednom mjestu, potvrdili su to i ovotjednim dovođenjem Andersona “Braddocka” Silve.

K-1 Rising ostaje bez svih svojih najboljih boraca, trenutno su spali na svega par velikih imena, uključujući Mirka Filipovića i Badr Harija, a Glory Sports International nastavlja im preuzimati borce.

Nakon što je GSI kupio It’s Showtime, značilo je to kraj suradnje potonje organizacije i K-1 Risinga, a sada im preuzimaju i one posljednje kvalitetne borce. Ovog je tjedna tako objavljeno da su potpisali ugovor s Andersonom “Braddockom” Silvom, koji je krajem svibnja stvorio velike probleme Badr Hariju.

Iako Silva nije uspio pobijediti Harija, mnogi smatraju da su ga suci oštetili, pogotovo što su poznatom Marokancu potpuno nezasluženo dodijelili pobjedu jednoglasnom odlukom, svoj rejting je Brazilac itekako tim nastupom poboljšao.

Braddock je borac koji se može boriti i u teškoj kategoriji, ali i u onoj do 95 kilograma, a u posljednje vrijeme nerijetko zna reći i da bi jednog dana volio odraditi MMA meč, što mu Glory u svojoj organizaciji također može ponuditi.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI