Glory objavio planove za mega priredbu u Japanu s Dreamom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.11.2012 11:37h Autor:

Glory 3

Glory Sports International danas je najavio da svoj Grand Prix teškaša odgađa te da će se održati na velikoj zajedničkoj priredbi Gloryja i Dreama 31. prosinca.

Tokio će gorjeti na Silvestrovo ove godine, nema u to ni najmanje sumnje nakon što je danas Glory potvrdio da odgađa svoj Grand Prix teškaša koji se trebao održati početkom prosinca te da će se spojiti priredba Glory 4 i Dream 18.

Promijenjena je također i lokacija održavanja priredbe, Glory 4 trebao se održati u Tokiju u Makuhari Messe kompleksu, a sada će se sve skupa održati u legendarnoj Saitama Areni. Tko će sve nastupati na toj priredbi zasad nije poznato, izuzev Gloryjevih teškaša, a nagađa se da bi te večeri meč po MMA pravilima trebao odraditi i Robin van Roosmalen, finalist Gloryjevog turnira po K-1 pravilima do 70 kilograma, koji je prije nekoliko dana u Rimu izgubio od Giorgia Petrosyana.

"Mi kao tvrtka želimo stvoriti najveći mogući spektakl borilačkih sportova koje je Japan ikad vidio. Nakon što smo se uključili u organizaciju priredbe Dream 18, bilo je logično da oživimo tradiciju fantastičnih priredbi na Silvestrovo. Odmjerili smo sve pluseve i minuseve te donijeli odluku da se radi o dobrom potezu. Iznimno smo ponosni što ćemo japanskim fanovima pružiti nevjerojatnu priliku, a ja osobno jedva čekam da posljednju večer ove godine provedem u Saitama Areni", rekao je predsjednik Glory Sports Internationala Pierre Andurand.

Više informacija o pravom spektaklu trebalo bi biti otkriveno u narednim tjednima, a ovom prilikom nisu komentirana nagađanja o GSI-ovom preuzimanju One FC organizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI