Golden Glory će otplaćivati dugove K-1 organizacije!

K1 / Boks 24.01.2012 05:56h Autor:

Golden Glory

Na pomolu je jedna vrlo zanimljiva suradnja između nizozemskog gyma Golden Gloryja i Total Sports Asia. Zahvaljujući njihovoj suradnji neki borci kojima je K-1 organizacije već dulje vrijeme dužna napokon bi mogli vidjeti svoj novac.

Naravno, ne radi to Golden Glory bez razloga. Žele otplatiti dio dugova koje ima FEG, vlasnik K-1 organizacije, kako bi neki njihovi borci mogli nastupiti na Golden Gloryjevo priredbi u ožujku u ruskoj prijestolnici.

“Sastavljanje nagradnog fonda za tri turnira od ukupno milijun dolara unijet će dašak novog života u kickboxing. Partnerstvo u 2012. godini predstavljat će oživaljavanje kickboxinga i stand up borba ponovno će se naći rame uz rame rastućeg MMA-ja kako bi zauzeli poziciju koju zaslužuje”, rekao je Bas Boon.

“Siguran sam da će Aerts, Petrosyan, Buakaw For Pramuk, Jaideep, Texiera i ostali uskoro potpisati ugovore kako bi kickboxing ponvono postalo međunarodna sila i kako bi usksrnuli K-1.”

“Partertnerstvo s Total Asia Sportsom je nedavno potpisano i plaćeni su dugovi nekih boraca. Naravno, mnogu su sada pokazali zanimanje za suradnju s nama kako bi im bili plaćeni dugovi i kako bi pronašli svoje mjestu u novoj organizaciji”, kazao je Bas Boon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI