Golovkin: Pomalo sam uplašen, a Lemieux je moj najteži protivnik do sada

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.08.2015 18:40h Autor:

Genady Golovkin i David Lemieux počeli su službeno promovirati njihov meč, koji će se održati u listopadu u Madison Square Gardenu. Golovkin je izjavio kako je Lemieux njegov najteži protivnik u dosadašnjoj karijeri te da ga je pomalo i strah, zbog nekih stvari koje prate profesionalne boksače.

Po prvi put u karijeri, jedan od najboljih i sigurno najubojitiji boksač svijeta, Genady Golovkin, nastupit će u PPV meču na HBO i to u najspektakularnijoj dvorani svijeta, Madison Square Gardenu u New Yorku. Sve to stvara dodatni pritisak, a kako se osjeća sam Golovnik, izjavio je medijima. On i Lemieux se trenutno nalaze na promotivnoj turneji.

"Znam kako je moj posao zapravo vrlo kratak, a to je i velik posao. Izuzetno sam uzbuđen, ovo sam dugo čekao i ovo je najbolje vrijeme u mom životu. No, priznajem da sam ujedno i uplašen. Ja sam običan momak, nisam neki luđak, možda jedan posto i razumijem situaciju. Sve ovo stvara i neki strah, pa zašto ne priznati kako sam uplašen", prokomentirao je GGG.

David Lemieux je mlad boksač, no kao i Golovkin, nevjerojatno ubojit. Boksački stručnjaci najavljuju spektakl u kojem neće biti štednje, niti s jedne strane. Teško da će bilo koji od njih dvojice promijeniti stil na nešto defenzivnije, a sve je to prava pozivnica za gledatelje. No, što o Lemiuexu misli Golovkin?

"On je sigurno moj najteži protivnik u dosadašnjoj karijeri i veliki korak naprijed za mene. Vrlo je zanimljiv i varate se ako mislite da on ima samo snagu udarca. On je i mentalno jak, ozbiljan je i nije uplašen. Gladan je i uvjeren je kako me može pobijediti, pa je automatski još opasniji. On je prvak, IBF prvak i to je velika stvar", pun je hvale za svog protivnika.

15.000 ulaznica već je prodano za ovaj fantastični meč, a istu večer će se održati i borba za naslov prvaka svijeta u muha kategoriji. Tamo će se nevjerojatni Roman Gonzales (43-0) sastati protiv izazivača Briana Vilorie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI