Hari prekidom savladao Londta, Poturak i Trušček poraženi odlukama (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.08.2015 00:12h Autor:

Badr Hari i Ismael Londt

Završen je Akhmat Fight Night u Čečeniji i to pobjedom Badra Harija nad Ismaelom Londtom, prekidom u trećoj rundi. Na istoj priredbi su nastupili Dževad Poturak i Ivica Trušček, no obojica su poraženi odlukom sudaca.

Već od samih najava vidjelo se kolika je Badr Hari zvijezda u Čečeniji, a nakon što je prije njegov spektakularnog ulaska, gdje je koristio specijalce u uniformama, prikazan akcijski video u trajanju od nekoliko minuta, s Harijem u glavnoj ulozi, bilo je jasno kako je ovo njegova noć. A to je dodatno pojačao dojam pomalo debelog i naoko nespremnog Ismaela Londta.

Tako je prva runda krenula s brojanjem već nakon desetak sekundi, a do kraja nje je Londt, koji u prve tri minute nije uputio niti jedan udarac, još jednom bio na podu. U drugoj rundi je Londt ipak proradio, a jednim opasnim direktom je uzrokovao brojanje Hariju. No, on se vratio i još jednom poslao Londta na pod. U trećoj rundi su obojica napali, a nakon jednog Harijevog direkta, Surinamac još jednom pada te dolazi do prekida zbog trećeg knockdowna.

Pomalo je bilo neobično gledati cijelu dvoranu, ali prije svega organizatore same priredbe, kako svim glasom navijaju za Harija, pa se pomalo dobiva dojam da je Londt doveden s organizatorovim planom da izgubi. No, to nikome nije smetalo, pa tako ni Hariju, koji je bio bolji te došao do svoje 117. pobjede u profesionalnoj karijeri.

U sunaslovnoj borbi nastupio je Dževad Poturak, no on je 3-0 u rundama poražen od Zabita Samedova. No, ono što je Dževad prezentirao bilo je veliko srce i nevjerojatna brada, koja je primila nebrojen broj snažnih udaraca, ali BH Machine je ostao na nogama. Na kraju su obojica nagrađeni velikim aplauzom za vrhunski show koji su ponudili gledateljima.

Nažalost, poražen je i Ivica Trušček, a od njega je nakon tri runde bolji bio mladi domaći borac, Abubakar Vagaev. Ivica nije iz ringa izašao pognute glave, jer je pružio odličnu borbu, gdje je nekoliko puta opasno pogađao protivnika, no borac iz Čečenije je ipak bio u globalu bolji. Kontrolirao je klinč, radio štetu koljenima te vrlo pametno kontrirao.

Ivica i Dževad se sutra vraćaju kući te se počinju pripremati za iduće nastupe, od kojih bi neki sigurno trebali biti na FFC eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI