Haye hitno operiran, prijeti mu kraj karijere!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.03.2017 21:18h Autor:

David Haye

Nakon što je iznenađujuće izgubio borbu od Tonya Bellewa, bivši svjetski prvak David Haye doznao je puno goru vijest i završio na operaciji zbog ozljede koju je zadobio tijekom borbe.

Već u šestoj rundi Haye je počeo šepati zbog problema s Ahilovom tetivom, više se nije uspio vratiti u borbu i Bellew je dominirao do jedanaeste runde kada je Hayev kut bacio ručnik za prekid borbe.

Britanski mediji javljaju da je Haye nakon borbe završio na operaciji zbog potrgane Ahilove tetive zbog čega mu prijeti i kraj karijere.

U bolnicu je stigao odmah nakon poraza zbog jake boli, a nije pomoglo ni što je još četiri runde odradio s takvom nogom. Odmah nakon borbe izrazio želju za revanšom protiv Bellewa, no sada je doveo u pitanje nastavak karijere.

Isti problem ga je i ranije mučio, a uoči borbe letio je u Njemačku na terapije, a liječnici predviđaju da bi se mogao još jednom vratiti, ali tek nakon šest mjeseci oporavka i još toliko bez treninga. Da se pripremi za nastup, trebalo bi mu još dodatnih tri mjeseca tako da bi se Haye mogao vratiti tek krajem 2018. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI