Haye nakon poraza od Bellewa: “Ima srce lava, volio bih ovo ponoviti” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.03.2017 08:36h Autor:

Screenshot

Bivši svjetski prvak David Haye doživio je treći poraz u karijeri sinoć protiv Tonyja Bellewa u londonskoj O2 Areni. Haye je pao u jedanaestoj rundi nakon što je posljednjih pet odradio s ozljedom Ahilove tetive.

“Gležanj je bio jedan od problema. Ali bolji čovjek je večeras pobijedio”, priznao je Haye nakon poraza.

“Znao sam da ima veliko srce i čestitam mu. Moje najbolje izdanje nije bilo dovoljno dobro. Volio bih dobiti priliku da ponovimo ovu borbu”, dodao je Britanac: “Ovo nije bila moja večer, nisam pogađao dobre udarce, bio sam u dobroj formi, ali njegova taktika je bila bolja od moje. Osjećam se kao u filmu Rocky, jedan udarac udaljen od toga da ga nokautiram, ali nisam uspio”.

Na kraju je pohvalio i svog suparnika, a velikim riječima zvižduke iz publike pretvorio je u pljesak: “Tony je velik borac. Ima srce lava. Nokautirao sam veće i jače boksače od njega, ali on stvarno ima veliko srce. Nisam očekivao da ima takvu bradu i izdržljivost. Dao sam najbolje od sebe, ali nije bilo dovoljno. Bio je puno bolji. Nisam se nikad borio u ovakvoj borbi, volio bih ponoviti, ako fanovi to žele vidjeti. Napravit ćemo kako on želi, u njegovom gradu, zaslužio je”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI