Haye nokautirao Chisoru! (VIDEO)

K1 / Boks 14.07.2012 21:53h Autor:

Chisora VS Haye

 

U Londonu se večeras održao jedan od najiščekivanijih okršaja u svijetu profesionalnog boksa ove godine! U ringu su se našli David Haye i Dereck Chisora, a sve je završilo u petoj rundi kada je Haye uspio pobijediti nokautom.

Na stadionu West Hama u Londonu pred otprilike 30 tisuća gledatelja napokon je održan jedan od najiščekivanijih mečeva godine u svijetu profesionalnog boksa. Tjednima i mjesecima trajalo je prepucavanje između Davida Hayea i Derecka Chisore, koji su nedavno ostali i bez licence Engleskog boksačkog saveza, no uskočio je Luksemburški boksački savez i omogućio im realizaciju njihove želje o međusobnom okršaju.

Na posljednjih nekoliko susreta i odmjeravanja Haye i Chisora morali su čak biti razdvojeni metalnom ogradom kako bi se spriječio eventualni fizički sukob prije večerašnjeg meča.

Oba boksača pružila su zaista iznimno atraktivan nastup, no Haye je ipak bio nešto brži i precizniji sa svojim udarcima. U petoj rundi Haye je uspio baciti u nokdaun svog protivnika, ali Chisora se ipak ustaje i nastavlja borbu, no ne zadugo. Niti 20-ak sekundi kasnije Haye se razmahao krošeima i jedan udarac je zahvatio ponovno Chisoru koji nakon ovog pada ipak nije mogao nastaviti borbu jer je sudac označio kraj meča.

“Chisora ima jednu od najboljih brada koju sam ikad udarao. Bio bih iznenađen kad bi se Vitalij Kličko nakon ovakve moje predstave ponovno htio boriti sa mnom”, rekao je Haye odmah u ringu nakon meča.

Spomenimo i da je Haye iz nepoznatih nam razloga odlučio večeras nastupiti u običnim tenisicama za trčanje ili trening, a ne klasičnim boksačkim, čime je mnoge iznenadio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI