HBO boxing na FC-u: Berto i Guerrero se bore za meč protiv Mayweathera!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.11.2012 17:44h Autor:

Pred kraj mjeseca, točnije u nedjelju 25. studenog u 04:00 h iza ponoći, snage će odmjeriti dva svjetska prvaka – velteraši Andre Berto  (28-1, 22 KO)  i privremeni WBC prvak Robert Guerrero (30-1-1, 18 KO). Privremeni naslov ulog je i u ovoj borbi, a pobjednik bi se mogao suočiti s najboljim boksačem svijeta Floydom Mayweatherom Juniorom. Fight Channel vam donosi novi boksački spektakl u režiji uglednog HBO boxinga.

Boksački analitičari naglašavaju da će ovo biti vrlo zanimljiv ogled koji spaja Bertovu snagu i brzinu udarca s iznimnom vještinom Roberta Guerrera.

"Vješt je i može promijeniti tijek meča jednim udarcem, moram biti spreman na to. Mijenjat ću brzine, mijenjati stilove. Mogu ga pobijediti u 12 rundi" rekao je Guerrero najavljujući i ovaj dvoboj koji će gledatelji Fight Channela moći pratiti u izravnom prijenosu.

Ne propustite ogled dvostrukog svjetskog prvaka u velteru Andrea Berta i šesterostrukog svjetskog prvaka Roberta Guerrera, a na priredbi možete pogledati i meč u polusrednjoj kategoriji između zvijezde u usponu Keitha Thurmana i bivšeg svjetskog prvaka Carlosa Quintane, te borbu za upražnjeni WBA naslov u lakoj kategoriji između Richarda Abrila i Sharifa Bogerea.

Program starta u 04:00h, a ako niste uspjeli uhvatiti LIVE prijenos, ništa zato, snimka ide već idućeg dana u našem PrimeTimeu.

HBO: Berto vs. Guerrero

Andre Berto – Robert Guerrero
Keith Thurman – Carlos Quintana
Richard Abril – Sharif Bogere

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI