Hoće li Badr Hari ikad ponovno biti najbolji na svijetu?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.11.2012 08:19h Autor:

Badr Hari

Badr Hari uživa već nekoliko dana na slobodi nakon što je u petak poslijepodne pušten nakon višemjesečnog pritvora, no u siječnju ga očekuje suđenje za iznimno teška kaznena djela.

Sjajni marokanski borac na vrat si je navukao više optužnica za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a jedna od njih tereti ga čak i za pokušaj ubojstva. Trebalo bi se pravo malo čudo da izbjegne zatvorsku kaznu ovog puta, a mnogi su uvjereni kako će ona iznositi barem nekoliko godina.

Odvjetnik ga je izvukao na slobodu pod određenim uvjetima do početka suđenja prvenstveno zahvaljujući priči kako se radi o sportašu čiji mišići svakim dodatnim danom provedenim u zatvoru propadaju te kako se takvo što ne smije dogoditi. Sudac je na iznenađenje velikog dijela javnosti takav argument i prihvatio te dozvolio da se brani sa slobode.

Bit će izuzetno zanimljivo pratiti rasplet tog suđenja, a nas zanima vaše mišljenje kakav ishod predviđate? Hoće li zaista biti osuđen na zatvorsku kazni i hoće li moći svejedno nakon toga ponovno biti u vrhu svjetske K-1 scene?

[anketa=26]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI