‘Kralj Cigana’ se pobjedom vratio boksu: “Do kraja godine ću ponovno imati svjetsku titulu” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.06.2018 09:13h Autor:

Tyson Fury (screenshot)

Tyson Fury upisao je sinoć u Manchesteru pobjedu u svom povratničkom meču nakon dvije i pol godine pauze.

Bivši svjetski prvak je u teško gledljivom dvoboju svladao Sefera Seferija (23-2), inače cruiserweighta koji je u pauzi između četvrte i pete runde odlučio predati meč.

‘Kralj Cigana’ bio je u ovoj borbi za glavu viši i čak 30 kilograma teži od svog albanskog suparnika te se može reći da niti jednom nije bio ozbiljnije ugrožen.

Nakon uvoda za zaborav, u kojem se više zabavljao nego što je boksao, Fury se malo popravio u drugoj, da bi u trećoj i četvrtoj rundi konačno počeo ozbiljnije pogađati Seferija što je i dovelo do prekida, iako će mnogi reći neshvatljivog, budući da se činilo kako Albanac nije previše uzdrman za nastavak meča.

“Osjećam se sjajno, kao da sam ponovno debitirao. Dugo sam vremena izbivao, trebale su mi runde i zato sam si uzeo vremena. Kvaliteta mojih protivnika će postepeno rasti, a i ja ću biti bolji već u idućoj borbi. Do kraja godine ću ponovno imati svjetsku titulu – to je moje obećanje”, izjavio je Fury nakon meča u kojem je stigao do 26-0 omjera.

Idući bi puta bivšeg prvaka trebali gledati 18. kolovoza u Belfastu.

Naglasimo i kako je u jednom trenutku za vrijeme ovog dvoboja u publici izbila masovna tučnjava, što je privlačilo puno više pozornosti od samog okršaja u ringu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI