Liverkick uvrstio dva zagrebačka meča na top listu

K1 / Boks 06.03.2012 21:13h Autor:

Daniel Ghita

Ovog mjeseca diljem svijeta održava se zaista nekoliko fantastičnih borilačkih priredbi na kojima je glavni fokus na K-1 i ostale stand-up discipline.

Zagrebački Cro Cop Final Fight definitivno je jedna od najatraktivnijig priredbi, pa je tako i Liverkick čak dva meča uvrstio na svoju top listu 10 mečeva koje se ovog mjeseca nikako ne smije propustiti.

Na listi se nije pronašao dvoboj Mirko Filipović VS Ray Sefo, već Daniel Ghita VS Sergei Laschenko te Shaka Parparyan VS Toni Milanović. To je samo još jedna u nizu od potvrdi da Cro Cop Final Fight zaista obiluje brojnim fantastičnim mečevima.

Mladi Milanović, koji je nedavno u Karlovcu na priredbi Veni Vidi Vici Fights pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom daleko iskusnijeg Igora Mihaljevića, imat će vrlo težak zadatak.

“Čini se da je trenutno Parparyan najbolji na svijetu u kategoriji do 85 kilograma te je It’s Showtimeov prvak svijeta. Nedavno se borio i u kategoriji do 95 kilograma protiv Bouzidija te je uspio i njega pobijediti. Milanović će u ovom meču dogovorenom do 91 kilograma biti zaista težak test za Parparyan”, navode na Liverkicku.

“Daniel Ghita zacementirao je svoje mjesto u elitnom teškaškom razredu, dok se Laschenko upravo tamo također probija nakon svojih mečeva tijekom protekle godine. Ghita se nije previše istrošio u svojoj posljednjoj borbi i sigurno će pucati iz svih oružja. Laschenko je vrlo opasan i nema dvojbe da će izdržati vrlo puno čak i bez obzira na opasne Ghitine low kickove.”

Na popisu je i naš Igor Jurković sa svojom borbom protiv Samedova u Rusiji.

Ostali mečevi koje prema Liverkicku se ne smije propustiti:

Marc de Bonte vs. Michael Buxant – A1 World Combat Cup – Genk, Netherlands – March 10

Rico Verhoeven vs. Ben Edwards – Capital Punishment 5 – Canberra, Australia – March 17

Buakaw Por. Pramuk vs. Fabio Pinca – La Nuit Des Titans – Tours, France – March 17

Dzhabar Askerov vs. Robin van Roosmalen – United Glory 15 – Moscow, Russia – March 23

Igor Jurkovic vs. Zabit Samedov – United Glory 15 – Moscow, Russia – March 23

Giorgio Petrosyan vs. Artur Kyshenko – Oktagon – Milan, Italy – March 24

Chingiz Allazov vs. Bovy Sor Udomson – Oktagon – Milan, Italy – March 24

Vladimir Idranyi vs. David Keclik – Gala Night Thaiboxing – Zilina, Slovakia – March 31

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI