“Mayweather je svjestan opasnosti i ne želi riskirati, on samo iskorištava McGregora kako bi ostao relevantan” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.02.2017 11:53h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Potencijalni okršaj Floyda Mayweathera Jr.-a i Conora McGregora sveprisutna je tema u brojnim medijima pa je tako svoj prostor pronašla i na Fox Sportsovom Undisputed showu gdje su raspravu o suprotstavljenim stranama vodili domaćini Skip Bayless i Shannon Sharpe.

Bayless je tako ovom prigodom žestoko kritizirao neporaženog boksača ističući kako on ne želi meč s McGregorom te da sve ovo koristi samo kao vlastitu promociju koja mu omogućuje da za vrijeme mirovine ostane relevantan.

“Floyd zna da može ljude uvjeriti kako je borba blizu ostvarenja. No jednom kada se taj trenutak približi, Floyd će odustati pod isprikom da McGregor ima nerealne zahtjeve. On to stalno radi jer ne želi iskusiti Conora McGregora. Mayweather ne može riskirati poraz u borbi s nekim MMA borcem, imati 49-1 i uništiti svoju ostavštinu uz sramotu koju bi donio poraz u meču s McGregorom. Možete li zamisliti što bi bilo s njegovom karijerom? Njemu ovo ne treba.

Shvaćate li da će Floyd ‘May-or-May-not-weather’ u petak navršiti 40 godina, dok McGregor ima 28? On će postati prošlost, a sada koristi Conora da ostane relevantan. On ne želi tu borbu jer vidi da McGregor, a to će vam i Freddie Roach prvi reći, ima snažne udarce, udarce koje Floyd još nije vidio. Vjerujem da je Conor McGregor najopakiji čovjek na svijetu i Floyd to vidi”, iznio je Bayless svoje mišljenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI