Mayweather pohvalio McGregora i priznao da mu predstavlja opasnost u ringu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.02.2017 14:33h Autor:

McGregor i Mayweather (Instagram)

Floyd Mayweather Jr. prošlog je vikenda proslavio četrdeseti rođendan, ali unatoč godinama i činjenici da je u mirovini, neporažni boksački prvak (49-0) otvoren je za još jednu borbu, naravno, onu s UFC-ovim prvakom lake kategorije, Conorom McGregorom.

“Stalno spominju McGregorovo ime. Kao što sam već rekao, ja sam ovdje, učinimo to”, rekao je Mayweather u razogovru za Sky Sports.

Mayweather je zatim bio upitan- po čemu bi borba s Ircem bila kompetitivna budući da McGregor nikada nije boksao kao profesionalac? Slavni boksač mu je dao kompliment i rekao da bi razorna snaga “Notoriousovih” udaraca u ringu bila jednako efektivna kao i u kavezu.

“Svaki put kada McGregor pobijedi on to napravi u stojci. Kad je gubio, to je bilo u parteru, ali nikad nije izgubio u ‘stand up’ borbi. Stoga, on je vraški dobar borac i jako težak natjecatelj i ima volju za pobjedom. UFC rukavice nisu ništa drugačije od boksačkih rukavica, samo su malo manje. Ali ako imate snagu- imate snagu, a Conor McGregor ima snagu.”

No unatoč obostranom interesu, potencijalno najveća borba u povijesti borilačkih sportova još uvijek je daleko od finalizacije. Predsjednik UFC-a, Dana White, je za TMZ otkrio planove koji ne uključuju borbu s Mayweatherom, a upravo je pristanak UFC-a ključ za glatko dogovaranje meča bez odlaska na sud.

“Svi znaju koja je moja cijena. McGregor mora popričati sa svojim timom i šefovima u UFC-u i tek onda možemo dogovoriti meč jer svi znamo da je Floyd Mayweather sam svoj šef.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI