McGregor “poludio” među novinarima u New Yorku: Cijeli svijet pojesti će svoje riječi, nemate pojma što dolazi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.03.2017 12:07h Autor:

Conor McGregor i novinari

Conor McGregor našao se među boksačkim novinarima u New Yorku, koja je zanimala situacija oko Floyda Mayweathera. Već podosta frustriran, Conor je odradio jedan vrlo nervozan nastup.

Frustracija vjerojatno dolazi iz toga što meč još uvijek nije niti blizu konačnog dogovora, što je zapravo normalna situacija kod ugovaranja velikih boksačkih mečeva, no nepoznanica u UFC svijetu, gdje se borbe vrlo lako dogovaraju (osim ako ste braća Diaz). Novinari su McGregora okružili u blizini Madison Square Gardena, na što je on odradio svoj monolog, obraćajući se jednom od novinara:

“Ti si čovjek iz boksa? Ne, ja sam čovjek iz boksa, samo me gledaj kako ću preuzeti cijeli boks. Vjerujte mi, nitko nije svjestan što zapravo dolazi. Vjerujte mi kad vam kažem. Kada uđem u taj ring, šokirati ću cijeli jebeni svijet! Vjerujte mi kad vam kažem. Gledajte mi u oči, 28 mi je godina, pun sam samopouzdanja, dugačak sam, visok sam, opasan s obje ruke. Vjerujte mi! Zaustaviti ću Floyda i onda ćete svi pojesti svoje riječi. Cijeli svijet pojesti će svoje riječ.”

Nakon te izjave, McGregor je uspio otići od novinara u nepoznatom smjeru. Inače, McGregor se nalazi u New Yorku kao podrška irskom boksaču Michaelu Conlanu, koji je jučer upravo u Madison Square Gardenu odradio svoj profesionalni debi nastup. Slavio je nokautom u trećoj rundi, a McGregor je cijeli meč proveo odmah uz ring, na nogama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI