Michael Page nastavlja mlatiti “kante”, slavio u drugom profesionalnom boksačkom meču (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.06.2018 11:38h Autor:

Michael Page

Michael Page odradio je svoj drugi profesionalni boksački meč, u kojem je savladao Michaela Ciacha nokautom na početku druge runde.

Page je za ovaj nastup ugovorio borbu na četiri runde, a za protivnika je imao boksača profesionalnog skora 1-5, Michaela Ciacha iz Poljske, boksača koji je pobjedu upisao tek u svom prvom profesionalnom nastupu. I razlika u kvaliteti se vidjela od samog starta, gdje se Page u svom stilu poigravao s protivnikom.

Prekid je došao na samom početku druge runde, kad je Page izvukao eksplozivan desni kroše iz koraka i za Poljaka više nije bilo povratka, a Page je mogao početi slaviti još jednu pobjedu nad protivnikom kakve mnogi svrstavaju u “kante”. I koliko god fanove tako što frustriralo, čini se da njemu niti malo ne smeta. Pa čak niti to što mnogi već njegovu karijeru ne nazivaju sportom nego zlostavljanjem slabijim i nemoćnih.

Za Pagea smo na nešto slično već navikli u njegovoj MMA karijeri, gdje mu Bellator jednostavno cijelo vrijeme isporučuje veterana, nedostojne protivnike ili protivnike inače kategoriju ili dvije ispod njega, koji za velter gotovo sigurno skida s oko 90 kilograma. Jedino ozbiljniji protivnik za Page bio je Fernando Gonzales, a tu je borbu Venom dobio podijeljenom sudačkom odlukom, koju je zapravo većina fanova i analitičara prozvala sramotnom, odnosno smatrali su da je Page tu borbu trebao izgubiti.

Ipak, niti nakon 10-0 u Bellator kavezu, ne čini se kada se stvara neka situacija gdje bi mu dali ozbiljnu borbu koja bi ga mogla dovesti bliže napadu na titulu. Uostalom, kao da mu nije dosta MMA “kanti”, sada takve rješava i u boksačkom ringu. Ispod teksta pogledajte način na koji je upisao ovu pobjedu.

Objavu dijeli whoop ass n’ look good (@allofmma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI