Milostivi Floyd Mayweather odlučio podijeliti 10 000 000 dolara! (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.03.2015 20:57h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Najbogatiji sportaš današnjice, boksački prvak Floyd Mayweather Jr., je odlučio podijeliti 10 000 000 dolara!

Boksač je tu vijest objavio na svojoj službenoj FB stranici. Što je "Moneyja" nagnalo na ovakav potez, nije sigurno. Floyd se često hvali svojim bogatstvom. Svakodnevno obavještava svijet koliko zapravo ima novca, skupocjenih automobila, aviona itd. Svima koji ga prate je poznat njegov rastrošni način života, pa je stoga vrlo čudan ovaj potez. Možda ga je uhvatila grižnja savjesti jer se razbacuje novcem i to svima nabija na nos ili je ovo samo šala iako još nije 1. Aprila? Istina je da je taj novac krvavo zaradio, ali postavlja se pitanje da li je potrebno svima servirati koliko je bogat kad oko njega postoje mnogi kojima bi 1 000 dolara bilo poput "lijeka bolesnoj osobi".

Mayweather će se 2. svibnja boriti s Mannyjem Pacquiaom u "meču stoljeća" u kojem će oba boksača zaraditi preko 100 000 000 dolara. Kad se pogleda ta cifra, 10 000 000 koje Floyd namjerava podijeliti izgleda kao sitniš. Novac će dobiti 10 000 sretnika koji podijele Floydov status i lajkaju njegovu stranicu.

Evo Moneyjevog statusa u kojem obavještava javnost o velikom činu koji će napraviti:

"Prije moje velike borbe… Zašto ne dati ljudima? Imam mnogo novca. Odlučio sam da je vrijeme da dam ljudima koji su me podupirali kroz godine jer kad umrem, novac će ostati tu gdje je. Cijeli tjedan sam razmišljao o ovome i napokon sam odlučio da je vrijeme. Neću odugovlačiti ovo. Da nije bilo vas, da li bih ja bio sad tu s ovim novcem? Mislim da ne. Kažu da bogati postaju bogatiji, a siromašni sve siromašniji, ali ne ovaj put! Siromašni će dobiti, a ja sam bogat i ja ću vama dati i napraviti ono što bogati nisu imali muda učiniti. Napraviti ću to upravo sad i pokazati svim bogatašima da će novac ostati tu kad oni umru. 10 000 000 dolara me neće ubiti. Bog će mi dati mnogo više. Oni koji misle da blefiram neka se klonu moje stranice. Ne igram igre, ovo je pravo 'sranje'. Službeno je! 10 000 sretnika ću podijeliti 10 000 000 dolara. Svatko će dobiti 1 000 dolara. To je dar od mene. Pobjednici će biti nasumično izabrani. Sretno!"

Nadajmo se da je ovo iskren čin najbogatijeg sportaša današnjice te da će uistinu usrećiti 10 000 ljudi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI