Na kickboxing priredbi u Nizozemskoj upucano nekoliko osoba!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.11.2012 22:17h Autor:

Ilustracija

Nizozemska je večeras u šoku nakon što je na jednoj lokalnoj borilačkoj priredbi došlo do pucnjave u kojoj je ranjeno nekoliko osoba.

Širom svijeta poznato je da je Nizozemska prijestolnica kad je u pitanju K-1 borilačka disciplina, tamo trenira veliki dio najboljih boraca svijeta, no tamo je također poprilična sprega kriminalnog miljea i borilačkih klubova, što organizatorima priredbi u posljednje vrijeme stvara poprilične probleme, pogotovo kad je u pitanju Amsterdam.

Novi težak udarac tamošnja kickboxing scena doživjela je večeras nakon iznimno strašnog incidenta koji se dogodio na jednoj maloj borilačkoj priredbi održanoj u Veghelu, Zijtaartu. Radilo se o zaista vrlo maloj priredbi koja ni u nizozemskim borilačkim krugovima ne bi bila previše tema razgovora da na njoj nije došlo do pucnjave.

Kako saznajemo, u dvorani je bilo oko 250 gledatelja, a nakon što su se dvije osobe posvađale, umiješala se i treća koja je izvukla pištolj i počela pucati. Tom prilikom ranjeno je nekoliko osoba, a barem je jedna u životnoj opasnosti. Pucač je nakon toga pobjegao kroz sporedni izlaz i nije poznato je li u međuvremenu uhvaćen.

Zaista veliki udarac kickboxingu u Nizozemskoj, nema sumnje kako će se sada ponovno pojaviti zahtjevi određenih grupacija da se taj sport čak i u potpunosti zabrani.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI