Najbolji kickbokser današnjice napustio It’s Showtime zbog novaca

K1 / Boks 09.01.2012 09:37h Autor:

George Petrosyan

Najboljem kick bokseru svijeta Giorgiu Petrosyanu dosadila su obećanja i odlučio je raskinuti ugovor s It’s Showtime promocijom jer mu nije isplatila novac za osvajanje K-1 MAX World Grand Prixa 2010. godine.

“Mislim da sam pokazao doista strpljenja” izjavio je Petrosyan. “Stalno su mi obećavali isplatu. Prošlo je 12 mjeseci, a ništa se nije dogodilo osim brojnih obećanja. Voljan sam boriti se za svakoga tko mi ponudi nastup na gala turnirima, bez ograničenja.”

Već su se ranije pojavile glasine o tenzijama na relaciji Petrosyan – It’s Showtime, koji je vodio njegovu međunarodnu karijeru. Carlo Di Blasi, promotor Oktagona i Fight Codea, zapravo je njegov menadžer i čini se da će odsada samo on voditi Petrosyanove poslove.

Talijan armenskog podrijetla već ima dogovorene dvije borbe bez It’s Showtimea. 21. siječnja na velikoj Yokkao Extreme priredbi u Milanu borit će se protiv Abrahama Roquenija, a 24. ožujka, također u Milanu, na Fight Codeovom eventu nastupa protiv Ukrajinca Artura Kyshenka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI